top of page
L+P_Ceremonie_062.jpg

Angélique Syroit

Vanuit haar holistische benadering begeleidt zij mensen naar een innerlijk welbevinden en een gezonde levensstijl.

Holistisch betekent dat zij niet alleen kijkt naar de mentale of psychische factoren achter het menselijk gedrag, maar ook naar de lichamelijke, energetische en emotionele kanten van de mens en er vraagstukken rond zingeving bij betrekt.

 

Deze kennis deelt Angélique graag met jullie tijdens haar lichaams-behandelingen, yogalessen, mindfulness cursus en personal coaching. Door Oosterse tradities en wijsheden te combineren met Westerse methodes is het bij BLESS puur genieten uit een waaier energetische en/of actieve behandelingen. Elke vrouw of man wordt hier ongestoord verzorgd met hoogkwalitatieve producten in een oase van rust.

Angélique is een holistische lichaamstherapeut, lifestyle coach en exercise specialist met meer dan 20 jaar ervaring.

Uit passie voor de oosterse filosofie en massagetechnieken startte ze haar praktijk release in 2002. Ze wou vooral duidelijk maken dat fysieke klachten een signaal zijn van emotionele, mentale en/of psychische klachten.

Als ergotherapeut (8 jaar werkzaam geweest in een revalidatiecentrum) werd zij reeds opgeleid om de mens als één geheel te beschouwen. Deze holistische visie gecombineerd met Oosterse wijsheid geeft een meerwaarde aan haar behandelingen.

"Diamanten zitten vaak verpakt in vulkanisch gesteente en moeten eerst door een diepgaand transformatieproces van slijpen en polijsten voordat ze er uiteindelijk zo helder en schitterend uitzien als wij ze kennen. Dus als je helder wilt schitteren als een diamant zal je uit je comfortzone moeten komen en door een diepgaand transformatieproces moeten gaan."

-Angelique Syroit

_DSC4930.JPG

Ontspan, geniet,
beleef en verzorg je 

BLESS STAAT OOK VOOR BEWEGEN
EN ONTSPANNEN!

Bij dans- en bewegingscentrum Dance-Crush vindt u een lesaanbod terug van kinder- en jeugddans tot volwassendans, maar ook danstechnische vaardigheden, F.I.T. & STRONG, yoga…
 

Angélique en haar docententeam nemen u graag mee

in hun passie!

DC.png
ga naar dance-crush

Filosofie

MENS SANA IN CORPORE SANO

Het concept werd uitgewerkt om een gezond evenwicht
te vinden tussen ‘inspanning’ en ‘ontspanning’ van lichaam
en geest.

Onze holistische aanpak steunt op 5 pijlers
BODY – LEISURE – ENERGY – SPIRIT - STRENGTH


Wij begeleiden jou in je algemeen welzijn zodat je vitaal, mooi, gezond en gelukkig door het leven kan gaan. Je vindt bij ons een scala aan activiteiten waarbij we je omringen met professionalisme.

Wij geloven dat de geest herleeft wanneer die in balans is met het lichaam! Jouw emotionele, fysieke en mentale gezondheid is onze passie!

_DSC5361.JPG
Contact
bottom of page