_DSC0672.jpg
_DSC0672.jpg
_DSC0672.jpg
_DSC0672.jpg

Lu Jong

Wat is Lu Jong?

Lu Jong is een oud Tibetaans systeem van bewegingen en ademhalingen ter bevordering van gezondheid en geluk.

Het zijn eenvoudige bewegingen die door iedereen uitgevoerd kunnen worden en waarvan het effect al snel voelbaar is. Door een combinatie van vorm, beweging en ritmische ademhaling verzorgen we op een zachte manier de wervelkolom en openen subtiele lichaamskanalen.

Zo worden blokkades zachtjes losgemaakt en kan de energie weer op de juiste manier stromen. Hierdoor verbetert je lichamelijke gezondheid, je ziet de dingen helderder en je voelt meer energie.

 

De effecten kunnen voelbaar zijn op vele vlakken, zoals de kwaliteit van de slaap, emoties en stemming, concentratie en ge- heugen, fysieke problemen, mindfulness en bewust leven. Lu Jong is geschikt voor elke leeftijd en bekwaamheid. Door Lu Jong leren we in het hier en nu zijn. Het vergroot ons lichaamsbe- wustzijn en kalmeert de geest.

 

Tijdens een basisreeks van tien lesuren leer ik u de 23 Lu Jong bewegingen aan. Ik geef vooral aandacht aan de bewegingen van de vijf elementen (ruimte, aarde, wind, vuur en water) aangevuld met oefeningen voor de lichaamsdelen, de vitale organen en de algemene conditie. Daarna kan je instappen in de vervolgreeks waar we de bewegingen verder uitdiepen en aanvullen met mindfulness oefeningen en meditatie.

Extra info:

De eerste les van de basisreeks wordt voorzien als een proefles. U beslist...

Indien je voelt dat het niets voor jou is, betaal je enkel deze les            € 20 / les

Volledig uurrooster vind je hier

Inschrijven kan hier

Volledig uurrooster vind je hier

Inschrijven kan hier

Tog Chöd

Wat is Tog Chöd?

Tog Chöd zijn oefeningen met een licht houten zwaard. Het brengt de geest en het lichaam in harmonie en tot rust. Het zwaard van de wijsheid gaat je helpen meer in het nu te leven. Het geeft je meer zelfvertrouwen, gemoedsrust en de kracht om beslissingen te nemen.

Tog Chöd is een dynamische, meditatieve vorm of mindfulness in beweging. Het is zeer heilzaam bij stress en burn-out. Tog Chöd geeft ons de innerlijke kracht om de verantwoordelijkheid van ons leven op te nemen en beslissingen te nemen. Ons lichaam en onze geest worden getreind en gezuiverd, de gifstoffen worden verbrand. Het verbetert ons coördinatievermogen en is goed voor onze gezondheid en conditie. Het stopt onze gedichtenstroom en maakt onze geest helder en leeg.

Extra info: 

De eerste les van de basisreeks wordt voorzien als een proefles. U beslist na de eerste les of u zich wenst in te schrijven. Indien u de lessenreeks wenst te volgen, betaal je het volledige bedrag na de eerste les.
 

Indien je voelt dat het niets voor jou is, betaal je enkel deze les        € 15 / Tog Chöd

Praktisch:

Comfortabele kledij, sportschoenen voor Tog Chöd, yogamat en eventueel yogakussen (te verkrijgen bij Release).

 
 

Mindfulness

Binnenkort meer info
Traject Mindfulness voorjaar 2021

 

Yogaflow

Yogalessen staan in teken van:

  • loslaten van spanning

  • verbeteren van je ademhaling

  • mindful bewegen

  • verminderen van stress
     

Maar elke les heeft zijn specifieke accenten​

Yogaflow is een beweeglijke vorm van yoga die yogaposes aan mekaar weeft tot een dans, een meditatie in beweging op het ritme van je ademhaling. Het is een dynamische vorm die je lichaam, geest en ziel versterkt en oplaadt.

We leggen de focus op uitlijning en stretching.
Alsook op het opbouwen van kracht en souplesse

Volledig uurrooster vind je hier

Inschrijven kan hier

 

CONTACT

Rozenaaksesteenweg 2

9600 Ronse

bless.bodyandmind@gmail.com

+32 472 66 57 48

btw-nr VZW BE0500.711.723

btw-nr Angélique Syroit BE0736.296.811

  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel

Facebook Dance-Crush

Instagram Dance-Crush

Facebook BLESS

Instagram BLESS